Sold Pike Dynamic Bodø

Published : 31/07/2021 20:03:09 (Modified : 18/08/2021 22:06:49)
 • Sted : Tverlandet, Bodø, Nordland, Norway

 • Number of views : 161

SOLGT!
Jeg tenker å selge min meget pene Pike Dynamic LS . Egentlig er det med tungt hjerte, for den er alt for lite brukt og alt for strøken til å selge enda. Men med nye fly i skuffa må noe selges….
Den har aldri vært utsatt for noe som helst av uhell, alltid vært godt tatt vare på og vunnet flere konkurranser. Den er suveren fin å fly med rett oppsett. Den oppleves som meget sterk og stiv i lufta, og har et uvanlig stort fartsregime i forhold til andre typer F5J-modeller.
Den er grundig godt satt opp med alt utstyr av beste sort. Alt utenom motor, Schambeck 1025, er fabrikkmontert. Castle ECS, tror jeg. Propell er GM 16 x 10. Husker ikke brand på spinner, men topp kvalitet.
Servoer er MKS 6130 i vingene og GWS i kroppen - topp servoer. Altis og RX er ikke med i deal’en. Ellers er vidunderet komplett.
Modellen er en LS versjon og veier rundt 1500 gram.
Første fargeskjema jeg har vært helmaks fornøyd med – vises over hele himmelen, sommer og vinter, mot alle bakgrunner.
Komplett med vinge- og kroppstrekk, 800g ballast og lav joiner (den liker jeg best).
Vingene har et par mindre nics under – oversiden er strøken. Kropp og hale likeså. Tror du skal lete for å finne et så pent eksemplar!

Jeg får ikke til å legge inn bilder på denne raillsida, så de får jeg sende til deg om du er interessert.


Tilstand: Brukt
Mulig med bytte?: Nei
Levering: Kan sendes
Frakt betales av: Kjøper
Vingespenn: større

Del

Husk!

 • Modellsalg.no er på ingen måte ansvarlig for handler som blir gjort på dette nettstedet
 • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser

 • Paritech Fox 1/2
  Paritech Fox 1/2
  Seil Hamar (HEDEMARK) - 01/10/2021
  40.000 NOK

  Vurderer å selge min Paritech Fox i skala 1:2. Sitter servoer i sideror, stabb, luftbrems og slepekobling (JR DS8511 servoer) ellers tom for utstyr. Feste for turbin på kroppen som enkelt kan tas av. Detaljrik og fin cockpit, og en axel pilot i skala...

 • ASK-21
  ASK-21
  Seil Stjørdal (Nord-trøndelag) - 27/09/2021
  10.000 NOK

  Selger en Phoenix Model Ask-21 i skala 1/2,5 da hobbyen byr på andre prosjekter og prioriteringer. Modellen flyr helt nydelig og selges komplett uten mottaker og batterier. Eller uten elektronikk om ønskelig. Jeg har trekt om modellen og etterlignet ...

 • Typhoon 2 m
  Typhoon 2 m
  Seil Krokom (Jämtlands) - 24/08/2021
  Sold

  Typhoon elseglare med Mega EDF/Reisenauer växel. 16 tum folding prop. Fartreglage och 2200 mAh LiPo. Mycket kraftfullt stig och bra fart. Går att flyga i alla vindförhållanden. Förstärkt carbonversion. En perfekt hang/termikseglare komplett med skydd...