Sjekk med annonsør Stor MIG-15 Sande

Published : 15/10/2020 12:24:51
 • Sted : Sande, Vestfold, Norway

 • Number of views : 738

Jeg har lenge hatt lyst på en stor MIG-15, og fikk nettopp tak i et pent brukt eksemplar fra MUGU models. Han støper glassfiber-modeller med nagler og plateskjøter som viser hvor røff originalen er.
Forrige eier har både forsterket og oppgradert modellen med topp kvalitet servoer, elektrisk understell mv. og jeg har gledet meg til å gå i gang. Men, jeg innser at modellen dessverre er litt i største laget for både hobbyrommet og bilen min. Kvartskala MIG-15 betyr 2,4 meter lang og ditto vsp.
Før jeg klemmer i gang med drømmeprosjektet lufter jeg den her, i tilfelle noen vil overta den. Modellen er uskadet og kommer med solid understell og gode servoer montert. Det er to glassfibertanker pluss Intairco airtrap. Understellet programmeres med en ny GS-200 controller, og du får med poser til alle vingene. Det som er igjen av jobb er å montere hjullukene, og sette inn nye «glass» (medfølger) i canopyen. I tillegg må du sette inn radioutstyr og selvfølgelig en turbin etter valg. Den flyr visstnok greit på 160 eller større og thrustpipen er på plass. En stor modell fortjener også en pilot i den fine cockpit’en, men det er jo opp til deg. Jobben er overkommelig og betyr noen timer med kosearbeid før du har en stor skalariktig MIG-15!
Kom gjerne og ta en titt, eller jeg kan ta flere foto. Dette er en sjelden mulighet, og modellen selges hvis jeg får et fornuftig tilbud. Men ikke drøy for lenge, jeg klør i fingrene etter å gjøre den ferdig!


Tilstand: Brukt
Mulig med bytte?: Nei
Levering: Etter avtale
Frakt betales av: Etter avtale
Vingespenn: 2-3m

Del

Husk!

 • Modellsalg.no er på ingen måte ansvarlig for handler som blir gjort på dette nettstedet
 • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser

 • Ø.K turbin P20, K45G3 eller X45
  Ø.K turbin P20, K45G3 eller X45
  Turbin/EDF Kristiansand (Agder) - 27/10/2020
  Sjekk med annonsør

  Jeg ønsker å kjøpe en liten turbinmotor. Har du en Xicoy x45, Jetcat P20 eller Kingtech K45G3, så ta gjerne kontakt med meg.

 • Mini Avanti m. JetCat P20
  Mini Avanti m. JetCat P20
  Turbin/EDF Solrød (København) - 26/10/2020
  19.500 DKK

  Sælger min Sebart Mini Avanti for at få plads til nye projekter. Modellen er flyveklar, minus modtager. Originalt elektrisk understel UniLight navigationslys JetCat P20 (gangtid 4½ timer) PowerBox Sensor Switch Vingeposer Holder/stand/vugge til flyve...

 • Jas gripen
  Jas gripen
  Turbin/EDF Halden (Østfold) - 23/10/2020
  35.000 NOK

  Vurderer å selge min jas gripen. Har vært reparert etter skade og flydd etter dette, følger med nye luker og canopy. Mks BLS servoer. Powerbox batterier Intairco uat + diverse. Powerbox mercury 35.000 med jetsmunt merlin 160(gass)